Wednesday, June 24, 2009

Jug


aku tak tau nak kata apa lagi, just lihat jer...... ari tu pisang, kerepek, lah tah apa lagi tah yang dia org letakkan, kalau aku ada tempat yang betul2 aku boleh simpan barang2 komputer tu tak apa, sebab pejabat ni, dia punya fail pun dah banyak sangat, bilik fail pun dah melebihi saiz bilik master yang ada kat rumah2 tu, jug ni pun sejak hari isnin hari tu dah diletakan di atas meja tersebut, siap bawa kuih pula tu, nak cakap pun semua pun dah tua, dah berbulu, berjanggut, hehehehe............... layan kan ajer org2 tua ni, tak leh nak cakap lebih, sensetip katanya............

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...