Wednesday, June 24, 2009

KeNaNGan


teringat pula aku dengan budak2 stacy fans ni, tu pun bila aku buka blog member aku yang sorg tu, macam2 kenangan, hehehehe........ auntie x dan uncle yang begitu baik hati, sampai malu aku dengan mereka, karoke samapi tengah malam kat rumah dia, sangat baik family dia ni,
cik temah kita yang kaki melatah, kelakar....lepas tu disambut pula oleh lan, lan yang sporting walau pun nampak garang, en coz.... casper... mak tiri dia org huahuahua...... sun yang manjer2.... liana kalau tak silap aku nama dia, sorry yer.... dah lama tak jumpa banyak nama yang dah lupa.... maklumlah dah tua ni,






yang ni plak dari depan, syafiq, sun, liana, dan aku, perangai bebudak, sampai aku pun dah macam budak2, walhal dah tua bangka....... liana ngan sun antara yang rajin ikut stacy buat show, hingga kan ke jay be,
then aku teringat plak masa pergi ker pulau pinang, lagi banyak kenangan, tak faham, but nice....... then naik pula kat cameron, sampai nangis2 si sun, huhuhu...... teringat pula masa aku bawa kereta dia,
well, thanks for u all, so much memory in my mind with u all, firstly thanks for auntie and uncle, what kind person that i ever meet,
and all stacy fans........
rindu kat kau org...... tapi tak ada masa untuk luangkan masa ngan kau org, dah jauh dan bekerja, aku baik ngan dia org ni pun sebab lan dan casper yang bawa, then bila dah kenal dia org ni happy jer......
RINDU SANGAT KAT KAU ORG
SEMUA.......

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...