Wednesday, June 24, 2009

RinDU



huh.... saat2 macam ni terasa rindu pula kat kawan2 aku.... sham, fitri, lan..... tapi aku ngan lan dah tak baik sangat pun, ada lah sebab2 tertentu, tadi ada buka blog dia, ermm.... siap berparang, huhuhu..... aku dah lama tak contact dia mahupun abg dia tu, pelik, i hope not me....

ya allah terasa rindu sangat kat member2 aku tu, sekarang dah kat johor, nak kluar minum sama pun bukan lah boleh pun, jauh....


rasa macam nak demam pun ada gak hari ni, macam tak sihat jer, dah 10 org tegur kenapa mata aku merah dan sembab, aku cakap tak ada apa2,

huhuhu..... bila tgok pic aku tu semula terasa macam serabai jer aku hari ni, macam org mati vini, huahuahua..... walhal cuma rindu jer kat some one jer, teruk nyer aku ni, hari jumaat ni dah turun key el jumpa dia, macam tak sabar jer tiba hari tersebut, huhuhu..... then 4 june aku turun lagi, nak hantar mak aku ngan adik aku, juma dia lagi,

kenapa lah jauh sangat aku dengan dia ni, dugaan ker, hehehehe...... cuma tgok pic2 dia kat dalam handphone aku jer..... aarrggggghhhhhhh....... tak tertanggung rindu aku kat dia,

alahai..... aku ingat naik key el ni nak lepak ngan sham, tapi dia balik kampung pula, ada2 jer.... "tak suka...tak suka...."(cara cakap tu macam iklan cat tu yer.....)

kena pasang dua biji komputer lagi, huh.... satu kompt buruk dan satu lagi kompt baru, malas nyer nak buat kerja hari ni......

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...