Wednesday, June 24, 2009

WaRUng

aku pergi makan dengan shikin tadi, kat ada satu warung yang letaknya di pinggir2 bandar segamat ni, then si shikin ni bising sebab kereta kuning tu, tak kisah lah kalau dia nak parking kereta kat situ, but tolong pandang sekeliling dan hormati org lain, tolong mati kan kereta, nak menunjuk ker..... ermmmm.............. yang aku tak tahan tu, first kereta tu lah, memekak dan berasap, second kawan aku ni, bising mulut dia tu..........


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...